Issa Issa

Partiledare

Stolt och glad att bli vald till partiledare

Mitt namn är Issa Issa och jag är 43 år. Ursprungligen kommer jag från Syrien, men kom till Sverige när jag var liten. Jag är uppvuxen i en förort i Göteborg, tillsammans med min familj. Som de flesta förorter var det belamrat med olika folkgrupper, religioner och etniciteter. Genom den tuffa vägen, hamnade man lätt i de kriminella gängen. Något som lätt händer när man blandar olika religioner.

Att gå från SD till Förenade Demokratiska Partiet, var en klarhet 

 Jag blev medlem i SD och var kvar i över 10 år. Konstant hade jag en förväntning om att göra skillnad, men den enda skillnaden var att jag för varje dag blev mer full av hat. Under en lång tid blev jag lärd om att hata olika färger samt religioner och trots mitt ursprung, ville jag utvisa min egen familj. Jag förlorade min familj, mina vänner och alla jag älskade, för en politik jag hade inte ens trodde på. Det jag lärde mig av politiken, var att jag idag vet vilka brister som finns i samhället och hur vi kan ändra och påverka politiken till det bättre.

Idag är jag nyvald som Partiledare för Förenade Demokratiska Partiet (FDP) i Sverige. Ett hedrande uppdrag där jag innerligt är tacksam för förtroendet att leda FDP.