Om Förenade Demokratiska Partiet

Modern asylrätt, minskat utanförskap, hårdare tag mot brottslighet och energieffektivitet före besparande.

Det Förenade Demokratiska Partiet ”FDP” värnar om den enskilda individen i Norrköping. FDP utgår från Norrköping och är en samling politiker med lång erfarenhet från delvis politik, men också juridiska frågor. Genom vår kämparglöd för våra sakfrågor, vill vi förändra det svenska samhället till det bättre, inte minst i Norrköping. FDP är folkets parti och vi utgår från det våra väljare önskar och svetsar det till legitima frågor som ställs i riksdag.

FDP tror på en tydlig kommunikation och ett effektivt förändringsarbete, utan ändlösa diskussioner, floskler och vallöften som inte hålls. Det krävs en förändring i det politiska styret och ni har chansen att välja i valet 2022. Vårt parti vill se förändringar, minskat utanförskap och att det inte ska löna sig att kasta sten på myndigheterna. Vi vill se till att ungdomsrabatten försvinner, att gängkriminalitet minskar och att yngre inte ska privilegieras av gängen för deras ålder. Vi vill rättfärdiga Norrköping som stad, och återuppta den infrastruktur och säkerhet som en gång var kutym för staden. Vi tror på att politik ska vara för gemene man, och att olika styrkor skapar ett demokratiskt samhälle. Men vi ser också att ett instabilt politiskt styre får konsekvenser. Dumheter och ogenomtänkta beslut genomsyrar en svensk vardag och påverkar sjuka, arbetslösa och pensionärer.

Vård och psykisk ohälsa

Långtidssjukskrivning är vanligt förekommande i Sverige och det ökar markant. Arbetslöshet och sjukskrivning är något som är ett incitament att något behöver förändras. För att minska sjukskrivning, måste det finnas en vård som hjälper den enskilda individen tidigt. Vi tror på att en ökning av den befintliga vården, minskning av digitaliserade nätdoktorer och en utökad primärvård resulterar i att fler söker vård. Det är också entydigt att vård för personer med psykisk ohälsa behandlas slentriant och är eftersläpande. Trots att psykisk ohälsa ökar.

Vi behöver utöka antalet vårdplatser inom den regionala vården och se till att personal får verktygen att hjälpa varje enskild patient.

Lönesatsningar för vårdpersonal, karriärstege och att mer ansvarsområden ska resultera i mer lön.

Digitala nätdoktorer ska minska, för att öka de skattefinansierade medel till den regionala som primära vården.

Vi behöver bygga ut och satsa på psykisk ohälsa. Mer mottagningar, mer personal och flertalet HVB-hem.

Engagera dig och hjälp till att få ordning på Sverige

Swisha en gåva

Stöd gärna Förenade Demokratiska Partiets

 

Valfritt belopp

icon_check icon Skänk en valfri summa
icon_check icon Stöd vår valrörelse
icon_check icon Stöd Förenade Demokratiska Partiets politik

FDP-Partner

Förenade Demokratiska Partiets
månadsgivande

Valfritt belopp

icon_check icon Skänk en valfri summa
icon_check icon Månadsgivning via kort eller autogiro
icon_check icon Stöd vår valrörelse
icon_check icon Så länge du vill

Bli medlem

Ja, jag vill gå med i Förenade Demokratiska Partiet

100 kr / 300 kr

icon_check icon Gör en instats för att komma in i regeringen
icon_check icon Bli en del av Issas lag
icon_check icon Delta i våra kampanjer
icon_check icon Stärk Förenade Demokratiska Partiet

Skriv upp dig för nyhetsbrev från FDP

Anmäl dig till nyhetsbrev från Förenade Demokratiska Partiet. Vi kommer skicka dig nyhetsbrev till dig med våra ståndpunkter och aktuella händelser.

Godkännande